Fist Class Bakery bloem
First Class Bakery watermerk

First Class Bakery produceert glutenvrij maar vol passie

Ouni is onderdeel van First Class Bakery en gespecialiseerd in de productie van glutenvrije producten, zoals (zoete en hartige) broodproducten, gebak en snacks. Het assortiment is uitgebreid, smaakvol én betaalbaar en alles wordt bereid in Ouni’s eigen, ambachtelijke bakkerij. Het produceren van glutenvrije producten vereist een compleet andere manier van werken dan die in een reguliere bakkerij. Na jarenlange testen en ontwikkelen zijn wij specialist in glutenvrije producten en leveren wij aan zowel zakelijke als particuliere klanten.

Alles naar wens?

Bij Ouni weten wij als geen ander wat het betekent om een glutenallergie te hebben. Om producten nog beter af te kunnen stemmen op de wensen van de consument, halen wij regelmatig feedback op. Zo kunnen wij ons glutenvrije assortiment verder uitbreiden.

Streven naar de hoogst haalbare kwaliteit

Als richtlijn geldt dat een glutenvrijproduct maximaal 20 ppm (parts per million) aan gluten mag bevatten. Bij Ouni gaan we nog een stapje verder en streven we zelfs naar een grenswaarde van nul. Wij staan voor onze producten en laten deze regelmatig testen, zodat we er zeker van zijn dat ons beoogde doel wordt behaald.

Producten op maat

Onze bakkers van Ouni zijn altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en deinzen niet terug voor een nieuwe uitdaging op het gebied van glutenvrije producten. Voor zakelijke afnemers is het bijvoorbeeld mogelijk om in overleg een speciale, unieke receptuur voor een broodje, snack of gebak te ontwikkelen. ‘Tailor made’ noemen we dat.

Geniet van onze glutenvrije producten

Wij zijn ook gespecialiseerd in het bakken van glutenvrij brood, zoete en hartige broodproducten, gebak en snacks. Wij bereiden al deze glutenvrije producten vers in onze eigen bakkerij.

Ouni staat voor smaakvolle, betaalbare en betrouwbare glutenvrije producten

Ouni glutenvrije bakker logo